"Święta Wojna na San Siro" ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 28 paź 2006, 18:29

Jestem za tym aby Milan zagrał tak jak z Juve rok temu na własnym terenie i zdobył 3pkt. Nie wymagam dziś od Milanu pięknej gry, ładnych akcji i wielu bramek bo ostatnio sprawia nam to nie małe trudności. Interesują mnie tylko 3pkt. Nie ważne w jakim stylu poprostu mamy dziś wygrać, inny wynik nie wchodzi w ogóle w gre bo w bezpośrednich meczach poprostu musimy wygrywać jeżeli myślimy jeszcze o mistrzostwie a napewno każdy Milanista wierzy, może i ślepo ale jednak wierzy :D

Sytuacja jest całkiem inna niż sprzed roku a zarazem podobna :lol: Inter znów zbroił się przez Mercato, wydaje się na papierze bardzo silny natomiast Milan stracił wybronego strzelca który był jedną z naszych głównych broni na rywala zza miedzy. W dzisiejszym meczu faworytem wydaje się być Inter który nie jak narazie nie zachwyca formą podobnie jak Milan ale mimo wszystko stoją od nas wyżej w tabeli i to na nich będzie ciążyła presja tego meczu, my nie mamy nic do stracenia. Jeżeli mamy wierzyć statystyką to dziś wygramy bo te zdecydowanie przemawiają za nami.

Inter napewno będzie dziś liczył na Stankovica który jest ostatnio w dobrej formie, napewno liczą na Crespo jeżeli zagra. Na kogo mogą liczyć Milaniści :?: Gila, Pippo, Oli :?: Nie sądze, to nie są na dziś nasze największe atuty bo poprostu nie strzelają. Nie ważne czy z braku szczęścia czy nie ale ich dorobek bramkowy w tym sezonie jest bliski zeru. Ja licze dziś przedewszystkim na Kake który musi nas ciągnąć nas w ataku, licze na Pirlo który musi wyprowadzać kontry i licze na Seedorfa który może zrobić przewage liczebną. Ale ważna będzie dziś również forma Didy [ licze na taką forme jak ostatnim razem w LM kiedy graliśmy z Interem ]. Nasza obrona jeżeli nie popełni dziś żadnych głupich błędów to będę spokojny.

Nie wiem jaki skład wybiegnie dziś na płyte boiska ale licze że wybiegnie Jankulovski.

Forza Milan. Muszą wygrać bo postawiłem :P

Wróć do „Włochy”