FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: girlfromipanema » 28 paź 2006, 22:44

dzień póki co układa się lepiej niż możnaby się spodziewać :P

coprawda meczu Barca- Recreativo nie oglądałam, bo wróciłam do domu jak już trwała druga połowa i zdecydowałam poprzestać na relacji, ale tak czy inaczej 3-0 mnie satysfakcjonuje. dobre wiadomości to zarówno to, że Ronaldinho znów strzela gole, jak i to, że Xavi trafił do siatki... oby ze strony Gaucho nie był to jednorazowy przebłysk formy (choć właściwie, jak grał w tym meczu nie wiem). Rijkaard najwidoczniej przekonuje się do Savioli, bo wcześniej niż zwykle zdecydował się go wpuścić. ah, ktoś tu kiedyś mówił, że Belletti nie może rywalizować z Zambrottą- naprawdę na tą chwilę takie niemożliwe? tzn. przynajmniej myślę po tym co przeczytałam, że może. Ezquerro może świętować występ gościnny.

Valencia- Racing 0-1 co wydaje się zbyt piękne, żeby prawdziwe... no, ale jednak. yeah!

za to meczem Nastic- Real komentatorzy w radiu katalońskim podniecają się zdecydowanie najbardziej... no i myślałam już, że im się z tego optymizmu pomieszało (w sumie niewiele rozumiem :P), ale naprawdę 1-0 dla Nasticu! nadzieja matką głupich, ale ktoby się spodziewał, że to klub z Tarragony pierwszy strzeli gola? wszystko jest możliwe.

edit: no tak, zdążyłam napisać...

Wróć do „Hiszpania”