BEACH SOCCER WORLD CUP 2006

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: MLSoccer » 29 paź 2006, 21:06

Nie jestem za bardzo zorientowany w 'bicznym' soccerze i nawet sam w niego nigdy nie gralem, ale widac ze to fajna gra i taki sport na wesolo.Ladnie, przyjemnie a w wielu rejonach geograficznych plaz pod dostatkiem, wiec moze w przyszlosci bedzie to calkiem powazny i zawodowy sport.Oby tylko Fifa nie zapsula 'bicznego' soccera tak jak futbolu.Polacy nawet przyzwoicie graja jak na Europe, lecz nie sadze aby mozna ich nazywa Brazylijczykami Europy bo Hiszpania i Portugalia a chyba nawet Francja bardziej na to zasluguja i sa lepsze niz Polska.
Co do szans naszych biczowcow na MS trudno mi cos konkretnego powiedziec, ale grupa raczej nie jest latwa bo USA i Japonia to dobre druzyny, wiec awans z grupy uznam za sukces.

PS Czesc Xeneize mam tematy o USA, Meksyku, MLS ale w wiekszosci pisze sam.Czesc osob od czasu do czasu cos napisze ale widze ze jest znacznie wiecej czytelnikow niz piszacych.To dobrze jak jest komu czytac :D.Jak masz ochote to mozesz sie przylaczyc bo sadze ze z wiadomosciami u Ciebie nie bedzie zadnych problemow nawet jezeli nie szczegoly to sporo ogolnych rzeczy wiesz na te tematy a ze spora sprawa to w nich pilka latynoska to jescze bardziej zapraszam.W Ameryce Pln. coraz wieksze badzie powiazanie z tego futbolu z pilka poludniowoamerykanska zobaczysz za jakis czas choc na poludnie od Rio Grande to przeciez latynosi.
Nie zakladalem tematu o Concacaf ale jest temat o Gold Cup.Jednak masz racje sporo tam sychac w regionie i szykuja sie pewne zmiany na roznych plaszczyznach sadze ze masz informacje na ten temat.To ciekawa strefa i powiazana z Ameryka Pld. chocby przez argentynskich pilkarzy i trenerow :D.W przyszlym roku bedzie kilka waznych imprez jak MS U-20 w Kanadzie, Gold Cup i Copa America.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”