Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 30 paź 2006, 8:33

No to z malymi poczatkowymi perturbacjami zakonczylismy faze grupowa wiec nalezaloby napisac kilka slow - w duzej czesci skupie sie na wlasnej grupie, czyli grupie C
Ale najpierw musze nakreslic maly ewenament :!: User ww awansowal z 2msc do dlaszej fazy strzelajac jedynie 14goli zas na przeciwnym biegunie jest user Lukasz ktory zdobyl 30bramek (nie typujac ostatniej kolejki) i zajal ostatnie miejsce :shock:

Co do mojej grupy to wielki faworyt grupy fieldy zawiodl w koncowej fazie na calej linii :P Niedosc ze w ostatnich meczach z trudnoscia zdobywal pkt to w ostatnim pojedynku przegral z powszechnie uznawanym za outsidera kaczym na wlasnym terenie :shock:
Prawie od poczatku piastowal fotel lidera - w sumie malo kto pomyslalby poza mna ze moze odpasc :!: - gdyz wielokrotnie w przekomarzankach m.in miedzy mna a Roza pisalem ze w takim razie fieldiemu pozastanie BPP :P
No i stalo sie w 8 (?) kolejce fieldy stracil pozycje lidera :twisted: :twisted: :twisted:
Awansowal do BPP dzieki lepszym bezposrednim pojedynka z Crisem - gdyz mieli po 16pkt :!:
Wyrownana walka az do samego konca - wystarczy popatrzec na zdobycze bramkowe 29, 26, 28, 27
Patrzac wlasne na bramki to calkiem zasluzenie wygralem grupe :D :twisted:
Martwi mnie ejdnak fakt, iz na wlasnym terenie wygralem jedynie 1mecz, 2zremisowalem a dwa przegralem :roll: zas na awayu sprawa wyglada diametrialnie inaczej :lol: 5meczy - 5zwyciestw :!: skutecznosc porazajaca :P
Teraz na mojej drodze staje Koczarek - boj sie :twisted: :twisted:
Oczywisice w BPP kibicuje fieldiemu 8) 8) 8) 8) 8)

Yukasz pisze:W końcu czeher tez wychodzi z grupy dopiero za trzecim razem
do 3 razy sztuka 8) -

Zeby kazdy byl poinformowany, z kim gra - wklejam to wszerdzie gdzie tylko mozna :P - tak na marginesie zeby pozniej nie bylo zadnych niedomowien - pary ustatlal fieldy aby nie padlo oskarzenie, iz wybieram sobie rywala :P

1/8 finału - 1 mecz

Void - cloner

Róża - Niggaz

ww - Scoooby

Kendo - davciol

Koczarek - czeher

mawik - Marco_Van_B

Martinho - kama_reda

(L)egionista - Darkman

Wróć do „Bukmacherka”