Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 30 paź 2006, 8:48

maestro pisze:więc nie przekonuje mnie argument, że Inter MUSI wygrać.
Do mnie trafiaja twoje argumnety ale chcialem uscislic, iz Inter wcale nie musi wygrac - ma jeszcze pojedynek z Sportingiem na SS a w ostatniej koljece gra z Bayernem, ktory pewnie wystapi w rezerwowym zestawieniu - napewno beda chcieli oszczedzac sily przed meczami w Bundelsidze, gdyz tam nie maja juz takiego komfortu jak niegdys :!:
A watpie zeby Sporting wygral w tej kolejce z Bayernem
maestro pisze:PSV - Galatasaray 1 1.50 (ten mecz mnie jakoś nie przekonuje ale.
w mojej ocenie jest to jeden z pewniejszych meczy, PSV jest w gazie zas Galata niby ostatnio wykgrywa w lidze ale bardzo skromniutko :!: ostatni ich pojedynek w Holandii zakoczyl sie wynikiem 3:1
maestro pisze:Benfica - Celtic x2 1.69
Ja tutaj stawiam na 1 :lol: :lol: Benfica po slabym poczatku lapie wiatr w zagle, naprawde ma niezly sklad zas w ekipie The Bhoys moze zabraknac Vennegora i Gravesena :!:
maestro pisze:Szachtar D. - Valencia 2 1.80
dosc ryzykowne w moim mniemaniu :D Lewandinho wymiata :P ale tak na powaznie Valencia ma awans w kieszeni, w lidze ostatnio stracila dystans a poza tym troche kontuzji w jej szeregach wiec moze w zimnym Doniecku oszczedzac sie na Lalige
maestro pisze:AEK Ateny - Lille x2 1.42
ciezki mecz, mysle ze AEK moze wrewszcie przelamac zla passe emczy bez zwyciestwa :!:

Wróć do „Bukmacherka”