móiwsz, ze kasę potrzebujesz a zarazem tak ryzykujesz.maestro pisze:Lyon - Dynamo K. 1 1.20
Real M. - Steaua 1 1.20
Kursik gondy pożałowania, a przeciez te ekipy wygrały w mininej kolejce z tymi rywalami dość wysoko - więc zarówno Dinamo, jak i Steaua na bank bedą zmobilizowane.
Lyon wygrywa wszystko jak leci, ale czasami te wygrane nie prezentują się zbyt okazale. Wczoraj ze słabym przeciwnikiem zaledwie 1:0. Są na czele tabeli, czasem mogą przejść obok meczu.
Real natomiast gra w kratkę, Pokonali Barcę, ale porazka z Getafe, remis z III - ligowcem i katastrowalna gra w I połowie ostatniego meczu ligowego jakoś mnie nie przekonują, aby grać na nich przy kursie 1,20 - gra nie warta świeczki
Boruc wczoraj ponoć popełnił katastrofalny błąd - Benfika u siebie jest bardzo groźna, ja bym tu się raczej na 1 zastanawiał. Żuraw tez nie czaruje specjalnie.maestro pisze:Benfica - Celtic x2 1.69
w lidze ci zawalili a ty ich gracz ? na przełamanie ?maestro pisze:Szachtar D. - Valencia 2 1.80
ja bym odradzał - Valencia raczej awansuje z grupy, a coś ostatnio obniżyli loty - może te ostatnie mecze w LM sobie odpuszczą i skupią się na lidze ?? a Szachtar u siebie tez potrafi odebrac punkty tym najwiekszym. No i Lewandowski wrócił do składu
zgadza się - ale mimo wszystko jest to już klasowy napastnik, który jak trafi z meczem, to potrafi go w pojedynkę wygrać. A jak dodamy brak Bastiana - to już w ogóle Sporting tu na faworyta wyrasta w moich oczach.czeher pisze:Podolski to znowu nie takie oslabienie, wkoncu nie robi takiej furory w FCB jak w reprze
zagrałem wczoraj tego floorball'a - jeden mecz nie wszedł, chyba sobie daruje ten sport