Jezeli nie bylo w tym choc kszty ironii, dlaczego uwazasz, ze z taka polityka daleko nie zajdaKaczormistrz pisze:Bayern ma polityke transferowa bardzo rozsadna i madra
Wydawalo mi sie, ze krytykujac polityke Bayernu, wyslawiasz transfery HSV czy Werderu. Jezeli tak nie jest, przepraszamKaczormistrz pisze:a gdzie ja napisalem ze Werder ma madra polityke transferowa?
Jakich dobrych graczy sprowadzili? De Jonga, ktory nie miescil sie w skladzie Ajaxu, van der Vaarta, ktory od dwoch lat przd transferem nie zagral naprawde dobrych kilku meczy? Moim zdaniem wcale tacy dobzi zawodnicy nie przychodzili do Hamburga. Za takiego ze wszystkich transferow HSV z tego i poprzedniego roku uwazam tylko Atoube. Szkoda, ze teraz ma kontuzje, bo moglby wiele dac zespolowi. A to, ze wymienili prawie cala obrone [nie sklad tylko obroneKaczormistrz pisze:co do HSV to nie powiesz ze sprawadzili zlych zawodnikow, tak to jest jak sie wymienia prawie caly sklad, zgrania przychodzi z meczu na mecz.
Co do sprawy Hunta, przychylilbym sie o opinii Kaczormistrza. Wydaje mi sie, ze tylko wystep w seniorskiej reprezentacji kraju wyklucza mozliwosc gry dla jakiejkolwiek innej kadry. Bo podobna byla sprawa z Sahinem. On jest Turkiem urodzonym w Niemczech, na podwojne obywatelstwo. Mimo ze gral w reprezentacjach mlodziezowych Turcji, selekcjoner tego kraju powolal go na mecz seniorskiej kadry [przeciwko Niemcom