Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 30 paź 2006, 11:29

Ten ostatni kupon z Lille i Valencia, to tak na doczepkę :P Wiem, że Valencia niby jest w dobrej sytuacji w tabeli, jednak o awans trzeba jeszcze powalczyć, no i może zechcą sobie odbić tą ostatnią ligową wpadkę :roll: Co do Lille... przeczucie :lol2:
fieldy pisze:maestro napisał:
Lyon - Dynamo K. 1 1.20
Real M. - Steaua 1 1.20

móiwsz, ze kasę potrzebujesz a zarazem tak ryzykujesz.
Fakt, kursy niskie, ale mi te mecze wydają się raczej pewne. Może tylko się wydają :P Lyon idzie jak burza. To prawda, muszą kiedyś stracić punkty, ale nie wydaje mi się, by Francuzom odebrało je słabiutkie Dynamo, które do tej pory wszystkie mecze w LM przegrało bardzo wysoko. Lyon nawet grając na luzie nie powinien mieć większych problemów IMHO. Tym bardziej na swoim boisku :think:
Jeśli chodzi o Real, to Hiszpanie teraz w każdym meczu mają coś do udowodnienia. Drużyna jest w budowie, ale nie powinni tracić punktów w takich meczach, zwłaszcza u siebie. Ostatnio dwa zwycięstwa w lidze, w tym dosyć pewne z Barcą... Może wreszcie coś drgnęło :think: :roll: Niemniej jednak jeszcze pomyslę nad tym meczem ;)

No i jeśli tak odradzacie Celtic... Pewnie coś pomieniam i zagram 2 kupony zamiast trzech. dzieki za sugestie :)

Wróć do „Bukmacherka”