Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 31 paź 2006, 10:43

Zaza pisze:Eeee to taki sam mit jak z tym że nie może oceniać Bosackiego na podstawie samego mundialu Naprawde zawsze sie pamieta tylko błedy obrońców i bramkarzy.
jaki mit :o Nie lubie tego piłkarza, jest za słaby na reprezentacje, zawsze jak z nim oglądam mecz - to nalezy do najsłabszych na boisku, czy to w pucharze Uefa, czy w reprezentacji, chyba jeszcze nigdy go nie pochwaliłem i raczej nigdy nie pochwalę - na kadrę za słaby. IMO jeszcze musis się dużo uczyć, aby móc występowac regularnie w kadrze.
Zaza pisze:Znadz Fieldy innego stopera tak młodego, grającego regularnie na tym poziomie ?
na jakim poziomie ? chodzi ci o jego umiejetnosci, czy o fakt, ze grywa w Wiśle regularnie ? Rozumiem, że pytasz o Poslkiego stopera, bo kilku zagranicznych by sie znalazło :lol:
Piszesz mi abym ja znalazł - ja nie jestem selekcjonerem, od tego sa Bobo i Dziekanowski jesli ich zdaniem Dudkajest najlepszym rozwiązaniem to tylko swiadczy to o poziomie naszej piłki. I byc może Dudka jest [w tym wieku i w takim klubie] piłkarzem, który na chwilę obecna najlepiej pasuje do kadry, ale w moim przekonaniu i tak jest za słaby.

Wróć do „Polska”