Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 31 paź 2006, 11:00

Cai bardzo możliwe że forma i kondyzja Tavano pozostawia wiele do zyczenia i dla tego QQ na niego nie stawia, leczył juz dwa urazy na Mestalla, wiec to też mu nie pomaga. Jednak wczorajsza wypowiedz agenta piłkarza sugeruje że może być inaczej niż piszesz... A warunek to mi. własnie brak gry w LM. Jesli był by zdrowy i nie zagrał wcale w LM to chyba pewne że cos sie swięci.

Jak zapewnia Stefano Guercini, agent napastnika CF Valencji, Francesco Tavano, jego klient rozważa możliwość zasilenia szeregów AS Romy. Włoch, który trafił do Hiszpanii z Empoli za 7 milionów funtów, nie potrafi odzyskać świetnej formy z poprzedniego sezonu.

- Pensja Tavano nie powinna stanowić problemu dla Romy.

- Valencja wydała na niego spore pieniądze, dlatego uważam, że nie sprzedadzą go tanio. Wierzę jednak, że Giallorossi znajdą jakąś alternatywę. Francesco może być wypożyczony z opcją wykupu.

Napastnik łączony był także ze swoim byłym klubem, Empoli.

- Na dzień dzisiejszy, Tavano jest za drogi dla Azzurri. Mój klient jest ogromnym fanem Francesco Tottiego. Gra u jego boku jest jego marzeniem, jednak póki co, Roma nie nawiązała z nami żadnego kontaktu.-Jeżeli Giallorossi awansują do kolejnej fazy rozgrywek Ligi Mistrzów jestem pewien, że będą chcieli go zatrudnić jeszcze w styczniu.- zakończył Stefano Guercini.

asroma.pl

Wróć do „Hiszpania”