Milan

Awatar użytkownika
nerwowy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Milan

Post autor: nerwowy » 31 paź 2006, 21:48

Według hiszpańskiego radia Cadena Cope, Włoch miał wypowiedzieć w stronę Capello następujące słowa: „Nie masz wstydu, oddałem w Romie za ciebie wszystko, a ty tak mi się odpłacasz". Wyglada na to, ze te wszystkie figle Cassano w Romie byly robione z polecenia pana Capello. Czyzby pan Capello juz w zime wiedzial o swoim przyszlym odejsciu do Realu ? Calkiem mozliwe. Z drugiej strony widzialem zachowanie Cassano w kilku meczach i musze przyznac, ze troche ma srubke odkrecona. W ostatnim czasie dosc zaskakujaco oslabla pozycja Heinze w MU i nawet spekuluje sie na temat jego odejscia. Wedlug mnie ten gracz moglby stanowic bardzo solidne wzmocnienie lewej obrony druzyny Rossonerich. Nie oszukujmy sie. Jankulovski jest slaby. Mimo ostatnich kilku udanych wystepow kazdy wie, ze w grze obronnej jest on fatalny. Jego ofensywne predyspozycje wynikaja zas z tego, ze przez dlugi czas byl on lewym pomocnikiem. Ciekawa w ostatnim czasie wydaje sie rowniez sytuacja Nesty, ktory nie podpisujac wciaz nowego kontraktu z Milanem daje sygnal, ze nadal sie waha. Wedlug bylego prezesa Lazio Cagrnotiego Nesta lepiej by sie czul w klubie, ktorego jest wychowankiem. Jednak spekulacje na temat jego odejscia wydaja sie, jak na razie jedynie plotkami. Mimo wszystko ja bym dal zezwolenie na odejscie Nescie, ale pod warunkiem, iz trafi tylko do Lazio. Dlaczego nie jestem przciwko temu ? Nesta gra juz od dluzszego czasu bardzo slabo, o ile w ogole gra, bo kontuzje przydarzaja mu sie dosc czesto.

FORZA MILAN !!!

nie pisz 2 postów pod rząd jednego dnia - mozesz edytować pierwszy post // fieldy

Wróć do „Włochy”