Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 31 paź 2006, 22:56

Niggaz pisze:Cytat:
rkoeman jeśli sie nie myle to jesteś tą sama osobą która na blaugrana.pl wyszydza i wyśmiewa ironizuje i obraża kibiców Realu Madryt więc nie wiem jakim prawem oceniasz kibiców Realu pod kątem ich obrazków na tutejszym forum.

A to trzeba mieć jakieś prawa nadane do oceniania treści zamieszczanych przez userów? Dobrze wiedzieć. Mam wobec tego jeszcze kilka pytań:
1) Czy ja mam nadane takie prawa?
2) Kto nadaje takie prawa?
3) Ile to kosztuje?
4) Co sie stao?
Chodziło mi o podwójną moralność kogoś kto opublikował ten post. Ok, wiem że tu to sie nie liczy

Niggaz pisze:vakabayashi napisał:
A nawet jeśli nie jestes tym rkoemanem to akurat nic niestosownego w obrazku Smithu nie widze. Bo nikt kibiców Barcelony (patrz: "Catalunia is not Spain") nie potępia za ich separatyzm.

Dostrzegasz różnicę między treściami nazistowskimi a separatystycznymi czy nie za bardzo?
Nie mart sie dostrzegam. Ale skłonny jestem przyjąć że tak samo separatyzm jak i faszyzm niosą ten sam łądunek negatywny. Zresztą separatyzm może rodzić faszyzm, jak i faszyzm może prowadzić do speratyzmu. To nie miescje na takie dyskusje

A teraz do tematu:

Jutro Real gra na SB ze Steauą chodzą słuchy ze Ronaldo zagra od początku. W pierwszej jedynastce możę zagrać też Reyes. Marca spekuluje że ze wzgłędu na kontuzje Emersona, Real zagra Gutim i Diarra w środku Reyesem i Robinho na skrzydłach a Raulem i Ronadlo z przodu.

Więc nad wyraz ofensywnie, czyżby Fabio chciał zeby kibice zobaczyli że jego styl gry ofensywnym też bywa :wink: :D

Wróć do „Hiszpania”