Chodziło mi o podwójną moralność kogoś kto opublikował ten post. Ok, wiem że tu to sie nie liczyNiggaz pisze:Cytat:
rkoeman jeśli sie nie myle to jesteś tą sama osobą która na blaugrana.pl wyszydza i wyśmiewa ironizuje i obraża kibiców Realu Madryt więc nie wiem jakim prawem oceniasz kibiców Realu pod kątem ich obrazków na tutejszym forum.
A to trzeba mieć jakieś prawa nadane do oceniania treści zamieszczanych przez userów? Dobrze wiedzieć. Mam wobec tego jeszcze kilka pytań:
1) Czy ja mam nadane takie prawa?
2) Kto nadaje takie prawa?
3) Ile to kosztuje?
4) Co sie stao?
Nie mart sie dostrzegam. Ale skłonny jestem przyjąć że tak samo separatyzm jak i faszyzm niosą ten sam łądunek negatywny. Zresztą separatyzm może rodzić faszyzm, jak i faszyzm może prowadzić do speratyzmu. To nie miescje na takie dyskusjeNiggaz pisze:vakabayashi napisał:
A nawet jeśli nie jestes tym rkoemanem to akurat nic niestosownego w obrazku Smithu nie widze. Bo nikt kibiców Barcelony (patrz: "Catalunia is not Spain") nie potępia za ich separatyzm.
Dostrzegasz różnicę między treściami nazistowskimi a separatystycznymi czy nie za bardzo?
A teraz do tematu:
Jutro Real gra na SB ze Steauą chodzą słuchy ze Ronaldo zagra od początku. W pierwszej jedynastce możę zagrać też Reyes. Marca spekuluje że ze wzgłędu na kontuzje Emersona, Real zagra Gutim i Diarra w środku Reyesem i Robinho na skrzydłach a Raulem i Ronadlo z przodu.
Więc nad wyraz ofensywnie, czyżby Fabio chciał zeby kibice zobaczyli że jego styl gry ofensywnym też bywa