Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 01 lis 2006, 14:37

Bienias pisze:Szkoda tylko ze kibice gosci otrzymali tylko 700 biletow ale i tak bedzie wspaniala atmosfera. Mam nadzieje ze dobrze prowokuje i kibice 2 zwasnionych klubow pokaza jak sie kibicuje krakusom
Czy to jest ten sam format spotkania, jest takie samo ciśnienie i emocje jak na derbach? Znajdujesz jakiś punkt odniesienia między tymi meczami, poza tym, że kibice nie darzą się sympatią?

Derby Krakowa są nazywane "Świętą Wojną". Jak nazywane są te derby (?), których piszesz?

Niemożliwością jest, by Legia uczyła krakusów jak kibicuje się w derbach. Masz ambicję uczyć ich jak się kibicuje w meczu z Lechem? Jakoś sobie te krakusy radzą, a Ty udowadniasz, po raz kolejny, że w Warszawie niektórym osobom widoczność jest ograniczona do końca własnego nosa.

[EDIT]Po pierwsze nie napisałem, że Ty napisałeś, że to są derby. Wiem, że na tym forum "poważnym" argumentem jest zarzucenie komuś, że nie potrafi czytać ze zrozumieniem, ale tym razem pomyliłeś adresy. Zwróciłem uwagę, że nie można porównywać tych spotkań, bo
Czy to jest ten sam format spotkania, jest takie samo ciśnienie i emocje jak na derbach? Znajdujesz jakiś punkt odniesienia między tymi meczami, poza tym, że kibice nie darzą się sympatią?
Po drugie nie będzie.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2006, 15:14 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”