Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2447
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 01 lis 2006, 16:31

Messi i Cesc - Zgadzam się, że to któryś z nich powinien dostać tą nagrodę. Leo gra bardzo pod publiczkę jednak z kożyścią dla drużyny co zapewne przemawia na jego korzyść. Hiszpan jako bardzo młody zawodnik niezwykle pewnie rozgrywa piłkę, a to chyba najtrudniejsza pozycja do gry bo wymaga zarówno świetnej techniki i umiejętności, ale również przeglądu pola. Faworyta nie mam bo wszystko zależy od tego co kto lubi i bardziej docenia :wink:

Z innych informacji trafiłem na wypowiedź Aliadiere:

"Zamierzam grać jak najlepiej aż do stycznia i wtedy zastanowię się nad swoją przyszłością. Znów jestem w Arsenalu, w klubie w którym zawsze chciałem występować, jednak miałem nadzieję, iż będę dostawać więcej szans i jestem rozczarowany takim stanem rzeczy. Pracowałem naprawdę ciężko w trakcie przedsezonowych przygotowań, strzelałem bramki w spotkaniach w których grałem, zarówno w rezerwach jak i w rozgrywkach Carling Cup"

"Jestem gotowy do gry, jednak trener nie daje mi szans. Chciałbym pozostać zarówno w Anglii, jak i w Premiership"

Cóż, to jeden z waszych największych talentów, szkoda by było gdyby odszedł :roll: Nie mówi co prawda wprost "odejdę" jednak wyraźnie pozycja w drużynie go nie satysfakcjonuje.

Wróć do „Anglia”