Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 01 lis 2006, 16:35

RóżA pisze:Dzisiaj na oficjalnej stronie Arsenalu możemy przeczytać, że długoterminową umową z klubem związał się Johan Djourou (wcześniej takimi umowami z Arsenalem związał się Cesc i Toure). Podpisał on sześcioletnią umową, wysokości wynagrodzenia jednak nie ujwniono.
Podobnie w Barcelonie zawodnicy wiązali się długoterminowymi kontraktami. Budziło to wiele kontrowersji. Dla mnie to bez sensu. Dlaczego ? A no dlatego, że dajmy na to po 3 latach jeśli zawodnik jest dobry, to podpisze nowy kontrakt. Jeśli natomiast gra piach, to po co takiego trzymać ? Za porozumieniem stron rozwiązanie kontraktu jest bez sensu, bo klub i tak musi wypłacić odszkodowanie.
Rezerwy Arsenalu grały mecz z rezerwami Reading na wyjeździe, Henry strzelił 3 gole Surprised niestety, był to James Henry i strzelał dla Reading Razz
Czy jest gdzieś możliwość obejżenia tych bramek ? Często gole zdobywane w rezerwach są piękniejsze, niż te z pierwszego składu. Mam w domu bramki i mecze Barcelony, gdzie występują zawodnicy od chyba 8 roku życia. taki przekrój przez każdą kategorię wiekową. Naprawdę dobry materiał. tam właśnie zobaczyłem dos Santosa, tego fenomenalnego 17 latka z Meksyku.
RóżA pisze:Lionel Messi, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo i Lukas Podolski
A ja mam wielką nadzieję, że trafi do cristiano Ronaldo. Tym samym utrzemy nochala Zazie. :lol:

Wróć do „Anglia”