Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 01 lis 2006, 16:45

Loczek pisze:A ja mam wielką nadzieję, że trafi do cristiano Ronaldo

Nie przesadzajmy :lol:
Loczek pisze:Podobnie w Barcelonie zawodnicy wiązali się długoterminowymi kontraktami. Budziło to wiele kontrowersji. Dla mnie to bez sensu. Dlaczego ? A no dlatego, że dajmy na to po 3 latach jeśli zawodnik jest dobry, to podpisze nowy kontrakt. Jeśli natomiast gra piach, to po co takiego trzymać ? Za porozumieniem stron rozwiązanie kontraktu jest bez sensu, bo klub i tak musi wypłacić odszkodowanie.

Długoterminowymi kontraktami związali się jak na razie tylko: Cesc, który powinien grać jak najdłużej w Arsenalu, Toure, który również stanowi o sile zespołu oraz Djourou, który jest ogromnym talentem. Podpisali oni te kontrakty głównie z myślą o zabezpieczeniu klubu przed ewentualnym transferem danego zawodnika przy czym wątpię, aby którykolwiek z nich zaczął grać piach :wink:

Co do nagrody to oczywiście podzielam zdanie przedmówców- Cesc spośród nominowanych zawodników odgrywa najważniejszą rolę w swoim zespole. Pytanie tylko co tak naprawdę jest głównym wyznacznikiem podczas jej przydzielania- czy zaangażowanie w grę zespołu czy wprowadzanie publiczności w orgazm :roll:

Wróć do „Anglia”