Zgadzam sie,jak mozna nazwac najlepszeg ozawodnika Valencii przereklamowanym???To sa wspaniali zawodnicy ktorzy sa rodem z Argentyny!!!Aimar wspaniale gra w pomocy zas Saviola wymiata w ataku.Spaliles Pawel dla mnie z tym typem.Co do realnie przereklamowanych to Beckham,Del Piero i Inzaghi ktory dla mnie jest nikim.Sickness87 pisze:Aimar i Saviola przereklamowani ?! buehehehe ! dobre sobie ! czlowieku ! Saviola to zywa legenda barcy ( jak dla mnie ) ale dobrze ze z niej odszedl..najbardziej przereklamowani...chmm...na pewno ronej, beckham ( nie wiem ale teraz juz tak na niego nie bluzgam ;] ), szymkowiak,fredy adu, giuly ( czy jak to sie tam pisze..jest dobry..ale dla mnie Maniche jest o wiele wiele lepszy ;]) korzym, diego ( tak sie dobrze zapowiadal...a teraz ? cisza ), van der vaart, i na pewno wielu wielu innych...szkoda tylko ze juz tak mlodzi zawdonicy sa tylko marionetkami pilki noznej...na pewno tymi "nominacjami" narazilem sie kilku osobom ale coz...po to jest forum zeby sie wypowiadac ;]