Dynamo wygrało ostatnie rozgrywki pucharu ULEB, których byli zresztą wielkim faworytemMartinho pisze:Myslalem ze Dynamo to nadal taki "przecietniak"
No ja właśnie chyba nie stawiam na nic. We wcześniejszym kuponie dałem na Lottomaticę w meczu z Olimpią Lulbiana, ale teraz sobie odpuszczam, choc Włosi powinni wygrać. Jeśli dobrze kojarzę to ze Słoweńców odszedł ich trener bo gra zespołu go niezadowalała. Może to? Ale nie za tyle pieniędzy bo graja na wyjeździe. Wielką ekipa znowu jakoś nie są i teoretycznie słabszą od Dynama. W innych meczach (Panathinaikos - Cibona, CSKA M. - Aris) kursy niskie a ryzyko chyba najmniejsze. W innych może byc różnie. Może postawić na Prokom choć w końcu nie wiadomo jak z tym ich składem będzie.Martinho pisze:A co bys z Euroligi polecil w miejsce tego meczu, bo ja juz nie mam glowy tyl tego jest
Za 400zl to chyba najlepiej postawic na tamte dwa mecze które podałem CSKA i PAO, ale nie wiem czy się za dużo wzbogacisz. Sam przyznasz że to faworyci ale wiadomo jak to z nimi jest, raz na wozie raz pod wozem. Za taką kasę nie będę Ci mówił na co stawiać bo później będziesz mnie ścigał
Martinho pisze:stary wyjadacz koszykarski