Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 lis 2006, 23:20

czeher pisze:Czyli graja w Eurolidze dzieki wygranej w pucharze ULEB czy zawazyly uklady - Jak niegdys Zepter gdy mial "imienne" zaproszenie" do tych elitarnych rozgrywek
Prawdopodobnie grają właśnie dzięki wygraniu pucharu ULEB, bo to chyba taka reguła jest :wink: Jak rok temu Lietuvos :roll:
czeher pisze:Ja tam wole starsze
:shock: Że niby kobieta jest jak wino :> Ale jeśli chodzi o doświadczenie to ta koleżanka Martinho z pewnością jest na samym topie :P
czeher pisze:To NHL w tym roku, wcale takie przewidywalne nie jest jak w ubieglym
Pamiętam jak miałem taki okres w poprzednim sezonie że na NHL dorobiłem się małej fortuny, później wszystko to straciłem bo przestałem mieć farta :(
Yukasz pisze:Ja myslę że tu może być nawet niespodzianka.
:oops: Drugie śliwki robaczywki :P Przynajmniej przez osiem dni bedziesz spotykał się z kobietą wyzwoloną :P
czeher pisze:Yukasz a co sadzisz o Efesie
Nie wiem czego się po nich spodziewać :roll: Nie oglądałem pierwszego meczu ale jak napisałeś męczyli się z Prokomem więc może forma nie jest najwyższa, choć Efes z pewnością ma lepszą paczkę. A w przeciwnym obozie Gortat jest w formie choć wszyscy są zdania że Prokom jest lepszą drużyną niż Niemcy i sobie z nimi poradzą.
czeher pisze:Ja chyba zagram na Prokom - lepiej bedzie sie meczyk ogladalo
Kibice Prokomu sa zdania że wygra ich drużyna a żeby awansować musi sie tak stać. Pewnie mobilizacja będzie na maksa. Też się zastanawiam nad tym typem :think: KLIK Widać że obie drużyny szykują się na ten mecz i w innym źródle czytałem że jutro jakoś rano zdecydują czy Besok i Hukic zagra :roll: Myslę że skoro na e-baskecie piszą że pewnie zagra to może się tak stać a Kijek będzie z niego korzystał w zależności od sytuacji. Jak widac Climamio dziś też przegrało czyli forma u nich tez nie jest najwyższa, ostatnio w lidze Włosi też ulegli ale silnemu Virtusowi. W poprzednim sezonie Prokom był pewniakiem do przegrywania ale teraz mają najsilniejszy skład. Turek będzie dużym wzmocnieniem i z nim mają większe szanse. Wiem że nagmatwałem ale ciężko tu wytypować zwycięzcę. Dla mnie mają szansę... :wink:

Wróć do „Bukmacherka”