Skończyłem uploadować meczyk osasuna-barca z sezonu 2004/2005
Gdyby ktoś niebył zorientowany w temacie metody p2m to odsyłam na fora które zapodałem wyżej
Otóż do ściągania polecam programik mor hunt najlepiej najnowszy ,nie będę pisał jak się ściąga bo w faq tych forum wszystko jest wytłumaczone
Ja tylko podaje hash code a wy wklejacie go do programiku,
A to włąśnie hash code do pierwszej połowy:
<<aaPQENAxWif3b7QmBo0YYbtUv/tkK0D241etcZnxjhNTKO6j4-/z1o22W8yAhW
x6FDvsRyQk901iJScMrfFoKj8gjAvs2r5cY2U5OQyAAzeS/-rPOgja81cN3NJW2E
tFdO>>
I tu do drugiej:
<<aaPQENAxWif3b7QmBo0YYbtUv/tkK0D241etcZnxjhNTKTWyWApnbvk9mWAemB
ugUCruJuavvz-cWqxSQ4AKOoR00s-8ZRgDw91ryu3eJ6aFv6/N6K9cHsAqDex4nN
Wxkd>>
Jeszcze fotka z drugiej połowy

[/URLNaprawdę zachęcam wszystkich fanów barcy by przyłączyli się do ubogacania kolekcji forum w następne meczyki które wysyłąmy na konta emailowe,moim skromnym zdaniem to najlepszy sposób na wymianę bo szybko się ściąga umnie przy słąbym necie nawet do 60kb/s no i pliki nie są usówane jak z rapida czy megaupload ,tu zaznaczam że po wysłąniu meczu robimy mirror aby np.walla.com nie zablokowała skrzynki
Ja aby kolekcja nasza się powiększyła upam kolejny meczyk z tego samego sezonu levante-barca
A zapodam go jak skończe drugąpołwę bo pierwszą już zupałem
fotka z tego meczu
[url=http://www.fotosik.pl]

Odrazu mówię że mecze nagrywane są w bardzo dobrej jakości czyli ts dlatego zajmują tyle miejsca czyli cały meczyk to ponad 3gb
Meczów barcy w swojej kolekcji trochę mam chyba ze 48 no i trochę canarinhos bo kolekcjonuje najbardziej te z Ronaldinho
Dlatego też moja prośba do wszystkich aby jak ktoś posiada całe mecze z Ronaldinho w barwach PSG to prosiłbym o kontakt
ps.jakiś problem z postem bo niektóre linijki jako link wyświetla