Juventus cz.2 (zbiorczy)

Naleśnik
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: Naleśnik » 02 lis 2006, 17:42

Tomusmc pisze:
Naleśnik pisze: Interowi potrzeba tylko dobrego rozgrywającego bo po odejściu Verona nie mają żadnego. Atak mają super - jesli się Adriano obudzi a Imbra nie będzie przeszkadal, pomoc calkiem niezla - brakuje mi tam dobrego rozgrywającego, obrona do wzmocnienia i ekipa pilkarzyków jak się patrzy. Pozostaje tylko znaleźć jakiegoś klasowego trenera i sukcesy same przyjdą
:shock:

Jak to przeczytałem to odrazu zrozumiałem, że chodzi Ci o wymianę każdej formacji (conajmniej jednego zawodnika) + trenera :roll: Rozumiem jakbyś napisał, że Ibra nie ma z kim rozgrywać w ataku i trrzeba by było kupić naoastnika pod niego, ale zanim się doczekamy, że Adriano się obudzi to może minąć trochę czasu
Masz racje nie co chaotycznie napisalem, ale siedze w robocie i w ramach przerwy w poprawianiu architektów pisalem powyżej. Przyznaj sam, że atak Inter ma super. Crespo, Adriano (jeśli w formie), Ibra (jeśli nie przeszkadza). Z takim atakiem wiele można. Pomoc też niczego sobie ale brakuje rozgrywającego (z tym się chyba zgodzisz). Moim zdaniem jeśli pozyskają rozgrywającego i dobrego obrońce to praktycznie wszystko co trzeba, oczywiście trener też musi być. Wielką zaleta będzie to, że sklad który mają będzie ograny ze sobą. Popatrz na Juve, tu braki jeśli chodzi o sklad jest duży na serie A, jeśli mówimy tu o seria A z sukcesami. Także licze na dzialania w zimie i lecie. Nie wiadomo jak będzie z Buffonem, Traze i Camorem. Pavel też za dlugo nie pogra, obrona co tu dużo pisać jest jak każdy widzi- wymaga wzmocnień jak każda formacja w Juve i to nie +1 zawodnik a conajmniej +2... Dopisze coś więcej jak będe mial więcej czasu

Wróć do „Włochy”