AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 02 lis 2006, 19:12

Pierwsze co to oczywiście wszystkiego najlepszego dla Chłopaczka :). Zdrowia, kaski na alkohol, młodych panien oraz sukcesów Milanu, ale to tak dla nas wszystkich :].Zdrowie !

Drugie co, to podsumowanie wczorajszego meczu... oczywiście Milan pokazał kto rządzi w grupie, ale martwiło mnie pozostawienie pola przy 3:0 ( nawet, mimo tak pokaźnej zaliczki mieli grać swoje ), bo jednak Anderlecht to nie jest jakiś potentat, żeby mógł przejąć inicjatywę na SS.No, ale wynik oczywiście zamaże mi to chwilowe niekorzystne wrażenie :wink:.Ricky i jego 3 gole, w tym 3 to cudo, jedno z lepszych w tej kolejce ( Zaraz za Lampardem i Lucho ).Gilardino zdobył pierwszego gola w LM, a tak szczerze mówiąć to od soboty już zaczyna powracać jego skuteczność z Parmy.Mam nadzieję, że dopiero teraz się rozstrzelał...na dodatek wywalczony karny ( a mógł mieć 2 gole :p ).Ogółem dobry mecz Milanu, nawet Dida miał szanse do pokazania się, choć przy bramce to zabrakło trochę wzrostu Brocchiemu ;).No cóż, ważne, że jest już praktycznie awans z 1 miejsca.Czas powrócić z taką skutecznością na włoskie boiska ! Forza Milan.

EDIT :

Słupek Marka to fajna sprawa, gdyż jak gdyby nigdy nic odrazu chwilę później wybił piłkę ; - ).

Wróć do „Włochy”