NBA...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 02 lis 2006, 22:27

Berik pisze:Lakers?juz rok temu grali naprawde dobrze. Pechowo odpadli z Suns w playoff. A teraz jeszcze bez Bryanta wygrywaja. Lakers to czarny kon, jesli mozna tak mowic o zespole z tak wielka historia.
Czy ja wiem czy w poprzednim sezonie grali tak dobrze :think: Do play-offów weszli na jednym z ostatnich miejsc ale faktycznie już w decydująej rundzie spisali się nieźle bo powinni byli wygrać z Phoenix i odpadli bardzo pechowo. Jeszcze należy pamiętać że Lakersi to przede wszystkim Bryant i trener Jackson i jeżeli gwiazda drużyny z LA nie będzie dbała wyłącznie o indywidualne wyniki o co powinien zadbać Phil a pozostałym graczom pozwoli się udowodnić co potrafią to rzeczywiście powinni zajśc dalej niż w poprzednim sezonie :wink:

Mam wrażenie że pod typem w ankiecie na 'Inny zespół' kryje się LA Lakers :roll:
Berik pisze:A co mnie zdziwilo to zwyciestwo Knicks
Baqu pisze:jak dla mnie szok
Dla mnie w tym meczu mogło się zdarzyć wszystko. Mimo że Knicks od środka rozbija legenda koszykówki Isiaha Thomas swoimi genialnymi transferami sprowadzając kompletnie niepasujących do siebie zawodników i do tego płacąc im ogromne pieniądze a potem oddaje ich za pół darmo to trzeba pamiętac że w Memphis nie grał ich lider Paul Gasol. Gdyby Hiszpan wybiegł na boisko w tym meczu to na 100% postawiłbym na wygraną gospodarzy ale tak ten mecz był dla mnie niewiadomą. Brak europejskiej gwiazdy do co najmniej grudnia pewnie zaważy na nieobecności Niedźwiadków w play-offach :(
Baqu pisze:za dwa dni graja z Atlantą, na bank postawie na ich loss :yoyo:
Tu prawdopodobieństwo na wygrana Knicks jest juz znacznie mniejsze, w końcu sa oni pośmiewskiem chyba całej NBA. Szkoda że ta drużyna tak się prezentuje bo troche ich lubię. Niestety gra drużyny jak za czasów Ewinga w najbliższej przyszłości jest raczej nierealna :(

Wróć do „Inne sporty”