Czy ja wiem czy w poprzednim sezonie grali tak dobrzeBerik pisze:Lakers?juz rok temu grali naprawde dobrze. Pechowo odpadli z Suns w playoff. A teraz jeszcze bez Bryanta wygrywaja. Lakers to czarny kon, jesli mozna tak mowic o zespole z tak wielka historia.
Mam wrażenie że pod typem w ankiecie na 'Inny zespół' kryje się LA Lakers
Berik pisze:A co mnie zdziwilo to zwyciestwo Knicks
Dla mnie w tym meczu mogło się zdarzyć wszystko. Mimo że Knicks od środka rozbija legenda koszykówki Isiaha Thomas swoimi genialnymi transferami sprowadzając kompletnie niepasujących do siebie zawodników i do tego płacąc im ogromne pieniądze a potem oddaje ich za pół darmo to trzeba pamiętac że w Memphis nie grał ich lider Paul Gasol. Gdyby Hiszpan wybiegł na boisko w tym meczu to na 100% postawiłbym na wygraną gospodarzy ale tak ten mecz był dla mnie niewiadomą. Brak europejskiej gwiazdy do co najmniej grudnia pewnie zaważy na nieobecności Niedźwiadków w play-offachBaqu pisze:jak dla mnie szok
Tu prawdopodobieństwo na wygrana Knicks jest juz znacznie mniejsze, w końcu sa oni pośmiewskiem chyba całej NBA. Szkoda że ta drużyna tak się prezentuje bo troche ich lubię. Niestety gra drużyny jak za czasów Ewinga w najbliższej przyszłości jest raczej nierealnaBaqu pisze:za dwa dni graja z Atlantą, na bank postawie na ich loss :yoyo: