to juz wszystko wiem na Twoj temat kolego...Martinho pisze:Metanabol (rosyjska nazwa Mietandienor) - zwiekszenie przyrostu masy i sily. Najlepszy rosyjski, irlandzki ostatnio zyskuje na wartosci
Omnadren - j.w.
Dekadurabolin - polecam![]()
Testosteron - zastrzyki
kreatyna - na mase
bialko - j.w.
Loczek oto apteczka dla cwiczacych na silowni
Omnadren i Dekadurabolin w strzalach nie sieja watroby tak jak ruska meta, ale ryje beret i hamuje twoje funkcje sexulane do minimum...wiec ja bym nie polecal...
kiedys chcialem sie wziac za to gowno, ale naczytalem sie i nasluchalem o tym tylu historii ze dla paru cm w bicepsie wole sobie odposcic...
ale jezeli ktos jest tak bardzo zdesperowany zeby brac ze 130 na klate...to Omnadren + 300tapsow mety powinno zlatwic sprawe, do tego jakies leki ochronne na watrobe...
testosteron jest zabojczy, znam ludzi po dwoch cyklach tegoz hormonu...efekty zadziwiajace, a w glowie spustoszenia...szczegolnie po alkoholu widoczne...
Kreta jest wporzadku, bialko nie dobre w smaku i tez nie polecam, lepiej dziennie jesc 3 serki wiejskie i puszke tunczyka...zeby Kreatyna przyniosla efekty to ze 2-3 cykle trzeba wykonac...inaczej po dluzszych libacach alkoholowych wszystko zejdzie...procz krety nitrobolon moge polecic, ewentualnie HMB i Dekstroze(zamiast RedBulli
kiedy chodzilem na silke regularnie 4 razy w tyg przez jakies pol roku...cykl kreatyny i jeden nitrobolonu, do tego 3kg Geinera i niezliczona ilosc serkow wiejskich, ryzu, mleka i ryby w obojetnie jakiej postaci...
rezultaty:8kg prztylem, na klate 94, na bica 52, na barki 64...silownia fajna rzecz, trzeba miec w sobie wiele wytrwalosci i umiec odmowic piwka czy co gorsza wodeczki...ja nie mialem na tyle silnej woli niestety i wolalem prowadzic urozmaicone zycie towarzyskie niz meczyc sie na przepoconej silowni
teraz na zime trzeba wrocic do formy...ale to sie jeszcze zobaczy