Siłownia - Kulturystyka

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 03 lis 2006, 0:07

limansky pisze:Ja podobnie, kulturystki nie uprawiam, jednak regularnie 3 razy w tygodniu ćwiczę u siebie na mojej undergroundowej pakerni w garażu. Tak jak bellus wszystko to dla przyjemności, siły i nie ma co ukrywać trochę też budowy. Jeśli chodzi o odżywki i suplementy to kiedyś bawiłem się w jakieś diety itp itd ale mi się to znudziło i brakowało mi regularności... Teraz łykam tylko białko i czasem walne sobię jakiś cykl na kreatynce, to mi starcza Wink
Czyli uprawiasz kulturystykę. Ale amatorsko. I to się liczy.
Martinho pisze:Loczek oto apteczka dla cwiczacych na silowni Wink
De Gustibus non est disputantum
Gomez pisze:po kreatynie watroba Idea ...albo Twoj kolega jest uposledzony albo powinien ograniczyc alkohol...
zabawny ten jego kolega. A jak je dużo tuńczyka to mu serce bije szybciej ?

Multum osób nie potrafi znaleźć różnicy pomiędzy sterydami a odżywkami i dlatego myśli jak kolega. Kreatyna nie powoduje impotencji i tak dalej. Każdy środek, który możesz kupić z katalogu Olimpu czy Treca, czy jeszcze innych, jest dozwolony i nie powoduje skutków ubocznych.

Mój staż - 2 lata. Teraz jadę cykl na zimę na masę . 40 w bicepsie, dieta, suplementy - białko - 5 kg, kreatyna 500 g, do tego aminokwasy, wieczorem witamina + tran.

Wróć do „Inne sporty”