Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias » 03 lis 2006, 0:51

RzuR pisze:

[q..jesli zas chodzi o mecze z Lechem?przyczyna "wiecznej" elyktryfikacji jest prosta-Legia od zawsze kradla Lechowi pilkarzy...nie wiesz o czym mowie?luknij sobie na strony Pyrusow i poogladaj,swietna skadinad,oprawe z jednego z meczy Lech-Legia z sektorowka pod tytulem "VII-NIE KRADNIJ..."masz tam wymienione nazwiska i co tam chcesz jeszcze..to nie jest z mojej strony zlosliwosc-takie byly realia..Lech jako klub KOLEJARZY nie mial po prostu odpowiednich plecow zeby bronic swoich pilkarzy-wlasnie odmiennie niz \G/(do tego zmierzam)-ktory w ciemnych czasach komuny mial potezne plecy w postaci departamentu gornictwa i jako jedyny mogl stanac do boju o graczy z wojskiem-czyli Legia...
Ogolnie mowiac to jest glowny powod nienawisci prawie kazdego klubu do Legii. Mozna doadac jeszcze takie opinie ze Legia wspolpracowala z komunistami itp. Chodz kradzieze sa glownym i chyba prawdziwym powodem

RzuR pisze:osobiscie choc czuje do Legii niechec ze wstretem graniczaca to jednak wiem ze to jest po prostu INNA KLASA przeciwnika i pewne rzeczy przy Lazienkowskiej po prostu nie maja miejsca...

coz...kazdy walczy jak moze-w Krakowie walcza na noze...:/
Swietnie to ujales. Bardzo mi sie podoba twoja wypowiedz

Wróć do „Polska”