Pokaż mi choć jedną odżywkę Olimpu, która powoduje impotencję itd.bellus pisze:Śmieszny argument. Wiadomo, że przedstawiciel handlowy danej firmy nigdy nie powie, że jej środki są szkodliwe, etc.
Kulturyści - zawodowi - stosują rownież środki na odwodnienie organizmu. Konkretnie chodzi o to by mięśnie były bardziej widoczne. Takie środki też można legalnie kupić - a powodują skutki uboczne.
Co to jest wysypka posterydowa? Nie ma czegoś takiego. może chodzi Ci o nadmiernie napuchnięte mięśnie? to wziął omę. Może o syfy na twarzy? to pewnie w testosteron się pobawił. Akurat na temat sterydów i odżywek wiem bardzo dużo i staram się być na bierząco z tematem.bellus pisze:Chociazby wysypka posterydowa jest przykłądem środków ubocznych stosowania różnego rodzaju chemii.
Piszę go i konsultuję z innymi kulturystami. Później systematycznie realizuję.bellus pisze:Jak ustalasz sobie program treningowy?
Jest u mnie dwóch kulturystów. Jeden to Piotrek Borsuk - były mistrz Europy juniorów w tej dziedzinie. Drug to Winogrodzki - też kimś był, ale nie pamiętam kim. On jest dietetykiem i mi pomaga w układaniu diety.bellus pisze:Pisze Ci go jakiś trener na siłownii, na podsatwie gazet, czy jak?
Ważę 84 kg, mam 178 cm wzrostu.bellus pisze:Ile ważysz i jaki masz wzrost, bo samo 40 cm nic nie mówi?