Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post autor: Lisek » 03 lis 2006, 12:22

Mówią i to dużo, może rzeczywiście miały namieszać, ale sam osobiście w to nie wierzyłem. A nawet, jeżeli zakwalifikowali by się do Pucharu UEFA to zamieszali by pewnie ale tylko trochę, jak Blackburn w obecnych rozgrywkach. Niby dobry, ale na Puchar UEFA za słaby. Wracając do Arsenalu, to Wenger powinien dać odpocząć jednemu, czy dwóm podstawowym zawodnikom na mecz z Liverpoolem, a potem przecież czeka ich dalsza batalia o Ligę Mistrzów. Przykładowo mógby od pierwszych minut zagrać Adebayor, który wraca do zdrowia, Clichy, który ma zamiar w najbliższym czasie strzelić pierwsego gola w Premiership ;) Czytałem kilka dni temu wywiad z Henry o Eto'o i Arsenalu. To sam przyznał, żę czuje sie trochę zmeczony, ale jest zadowolony, że Arsenal gra coraz lepiej. A wracając jeszcze do meczu z CSKA znalazłem na skysports oceny zawodników za ten mecz. Rzeczywiście CSKA głównie się broniło, a remis zawdzięcza Akinfeevowi i Ignashevichowi. Oni dostali 8/10, a najelpsi w szeregach Arsenalu byli Rosicky i Hleb.

Wróć do „Anglia”