MTV Europe Music Awards- Kopenhaga 2006

Awatar użytkownika
LaRage
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: LaRage » 03 lis 2006, 12:22

W ogóle to się zastanawiam czemu w kategorii na najlepszy teledysk nie ma PCD nominowanych, według mnie fajne klipy dziewczyny robią Smile
Rzeczywiscie jest to zastanawiające, tylu samcow na swiecie, a oni nie potrafia docenic tak zajebistych cialek;/
świetny Lonely Day Wink
No, jak na SOAD to to ich prawie najlepszy numer -_-` najwieksza konkurencja dla Paris(ktorej nie ma nominowanej w ani jednej kategorii! ><');>
na Nelly Furtado
Jej telefoniczna rozmowa rozmowa z murzynkiem jest tak samo kiczowata jak jej uprzednie taplania sie w blocie. IMHO dziewczyna stara sie zmienic image na sexylady, a raz, ze ma slabe mozliwosci i predyspozycje, dwa, ze to do niej po prostu ni pasi;p
Szkoda, że nic nie wygrali Black Eyed Peas. Najlepszy zespół - Depeche Mode? n/c
ratunku!;o potem sie dziwi, ze mlodsi koledzy i kolezanki glosuja na bloki;/
ajlepszy Wykonawca R&B - Rihanna - ależ to jest ciacho. Głos ma fantastyczny, ale ciało jeszcze lepsze
I don't wanna be.... a murderer wiec zostawie Cie w spokoju;p
Dla mnie najlepszym polskim wykonawcą jest Myslovitz
Chociaz ich szczerze nie lubie to taka prawda, sa najlepsi.
Z nominowanego towarzystwa to wg mnie jedynie Hey cos soba prezentuje ponad stekanie i chynchanie. Dobra, COma ze stynkaniem i chynchaniem tez raczej duzo wspolnego nie ma.

Ogolnie to Justin zasluzenie powygrywal, jest po prostu jak na mtvowskie realia najlepszy. Wybija sie, z mlodych, ktorzy dzis o sile muzyki komercyjnej(przez duze K) stanowia wg mnie jest najlepszy i to w nim pokladam nadzieje, ze bedzie jeszcze przez wiele lat obsypywal nas takimi kawaleczkami. Gdzie sa przyszle Madonny, Majkele, Minogi? W dupie;/

Brak statuetki dla Madonny uwazam za jakas kompletna bzdure(to juz bardziej subiektywne podejscie;p). Swoja droga to ona jednak jest najbardziej wyluzowana i odwazna artstka, ktora gaci nie musi pokazac zeby przykuc uwage widza.
Nominacje do teledyskow to juz kompletna blazenada, teledysk winien byc swego rodzaju sztuka;/ Wg mnie RHCP lub ten lekko buldogowaty Crejze.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”