Złota Piłka

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 03 lis 2006, 17:47

metol pisze:
Zaza pisze:Warto zauważyc że jest np. piłkarz Evertonu Tim Cahill
:zgon:

Nie wierze. Po prostu nie mogę uwierzyć. Kaka, Henry, Pirlo, Eto'o, Gerrard czy Ronaldinho i... Cahill? To brzmi conajmniej śmiesznie. Choć bardzo się ciesze, że został w końcu zauważony. Szczerze mówiąc nigdy bym się nie spodziewał, że coś takiego kiedyś się wydarzy. Czyli można z tego wywnioskować, że Timbo jest w 50 najlepszych piłkarzy świata :roll: :P Szczenka mi z wrażenia opadła. Jeśli miałbym dodać do tej listy jakiegoś piłkarza, to prawdopodobnie bym wybrał innego piłkarza niż Cahill (zauważcie, że jestem kibicem Evertonu). Ale to dobrze, cieszę się pewnie bardziej niż on sam, choć wiem, że nie ma NAJMNIEJSZYCH szans. Jak dostanie 1% (słownie: jeden procent) głosów to się zesikam z dumy.

Pozdrawiam.
Cahill to świetny zawodnik , ma za sobą udany sezon w Evertonie i dobry występ na MŚ.
Myślę też , że UEFA chce też by wśród nominowanych byli zawodnicy z większości kontynentów.

Moim faworytem jest Henry , mimo takiego se występu na MŚ ten piłkarz najbardziej na to zasłużył , kolejny świetny sezon w Arsenalu , mnóstwo goli i asyst , finał LM i MŚ i równa forma od kilku lat.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”