Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: jackieboy » 04 lis 2006, 18:27

Pisakk pisze:W końcu jakiś ciekawy odcinek! Po emisji pierwszego z 3 serii doszedłem do wniosku, że flashbacki nie mają sensu, bo co ciekawsze motywy z życia Lostów już zostały wyczerpane, a nowę będą tworzone na siłę i co najważniejsze może się zdarzyć, że coś będzie się wykluczać.
Na szczęście 5 odcinek neguje twoja tezę :) Retrospekcje Mr Eko jak narazie najlepsze w tym sezonie choć troche do przewidzenia. Btw szkoda ,że Eko zginoł, z resztą dziwna okazuje się sprawa ratowania go przez Locka odcinki wstecz. Ciekawie zapowiadają się równiez nowe postacie "wrzucone" przez rezyserów. Dziewczyna nie dośc że piękna to jes tez geniuszem. Jej chłopak troszeczke nie zaradny ale i tez smieszny takie połączenie Boona i Sawyera. Bardzo cieszy mnie fakt ,iż do wypraw wgłąb wyspy dołączył Desmond. Jest ciekawą postacią i napewno wie też sporo o wyspie. Nie wiem jak reszta Lostomanów ale obraz jednookiego pana w telewizorku troche przestraszył by po chwile wzbudzić smiech na ustach. Czyzby był to kolejny koleś a la Desmond wciskający guzik co 108 minut ??

Co z drugą wyspą? Wydaje mi się że akcja film Juiliiet + spisek na Bena + spowiedź Bena to kolejna gierka Othersów. Przeciez to jest proste jak Słoneczko ,że lekarz Jack nie zabije pacjenta na stole operacyjnym.

No i na koniec może słówko może coś o tym dymku co zabił Eko. Nie wiem jak wam ale jak dla mnie to jest błędna droga na rozwiązanie zagadek serialu przez twórców. Nagle okaże się wszystkim dowodzi dymek i koniec serialu. :p
tyle. odcinek 8/10 :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”