Typowe dziecko. Nie wypowiadaj się jak nie wiesz o co chodzi.ja mam w łapie 67 cm i sprzedaje nielegalne koksy... takie dla konia...
chce ktoś kupić ? Razz przy większych zamówieniach dodaje litrową strzykawke Smile
Chyba mylisz pojęcia. Taki Flex Wheeler, Ronnie Coleman, Gunter Schilerkamp to są kulturyści, którzy poświęcili wszystko. Włącznie z życiem osobistym. Widziałem dużo filmów dotyczących właśnie ich i nigdy nie wspominali o rodzinie. Poza tym, mówisz o zawodowcach - W U.S.A HCG, czyli hormon wzrostu można kupić jak pastę na hemoroidy - w aptece. Dlatego większość amerykańskich gwiazd jest tak wielka i taką ma sylwetkę. U nas w Polsce, w Europie zresztą całej hcg jest zabronione tak samo jak koks.To Ty mi pokaż kulturystów takich z poziomu światowego (tych najlepszych) którzy mają gromadkę zdrowych dzieci.
Gdzie studiujesz? KK, AE, Politechnika ?bellus pisze:ostatnio schudłem - ech te studia
jesteś widzę kolejną osobą, która nie potrafi odróżnić odżywek uzyskanych z naturalnych produktów od anabolików. poczytaj o tym.bellus pisze:Skoro jak wszyscy piszecie te sterydy, anaboliki, etc są takie dobre to czemu lekarze przed nimi ostrzegają? To jakaś zmowa czy coś? Spisek?
Wymień choć jeden krajMartinho pisze:W niektorych krajach jest ona zabroniona, ale w wiekszosci nie Wink
Wiec bierze sie je profilaktycznie. A to jest roznica
To są tzw osłonki. Ogólnie zażywa się je przy cyklu z metanabolu. to Silmarilon, Hepatil. Dokładnie tak jak napisałeś - sa potrzebne, by koks nie zrobił spustoszenia w wątrobie.
Mało tego. Grono pseudokulturystów nie ma zielonego pojęcia, że po zakończonym cyklu należy się odblokować. tabletki Nolvadex czy Clomid można kupić u tych samych osób u których się zamawia koks. Też proponuję o tym poczytać.
Głupim pomysłem nazywasz zrobienie cyklu z białka, kreatyny, aminokwasów, węglowodanów itd ? Widać 90 % kulturysów amatorów i zawodowców to debile. Dobrze, ze jesteś Ty, który im pokażesz dobrą drogę.bellus pisze:A swoją droga ja już ponad 1,5 roku ćwicze i jakoś nigdy jeszcze nie miałem takich głupich pomysłów.
O tym właśnie mówie.futbolowa pisze:Ale przecież samymi ćwiczeniami nic się nie zdziała. I tak musisz sięgnąć np. po białko, więc czymś jednak się wspomagasz Wink