Siłownia - Kulturystyka

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 04 lis 2006, 23:22

Loczek pisze:Gdzie studiujesz? KK, AE, Politechnika ?
Ja nie zostałem w Jeleniej, studiuje we Wrocławiu - konkretnei politologie na Uniwersytecie.

Loczek pisze:Chyba mylisz pojęcia. Taki Flex Wheeler, Ronnie Coleman, Gunter Schilerkamp to są kulturyści, którzy poświęcili wszystko. Włącznie z życiem osobistym. Widziałem dużo filmów dotyczących właśnie ich i nigdy nie wspominali o rodzinie. Poza tym, mówisz o zawodowcach - W U.S.A HCG, czyli hormon wzrostu można kupić jak pastę na hemoroidy - w aptece. Dlatego większość amerykańskich gwiazd jest tak wielka i taką ma sylwetkę. U nas w Polsce, w Europie zresztą całej hcg jest zabronione tak samo jak koks.
No tak poświęcili, więc jest odpowiedz.
Loczek pisze:esteś widzę kolejną osobą, która nie potrafi odróżnić odżywek uzyskanych z naturalnych produktów od anabolików. poczytaj o tym.

Napewno nie znam się na tym na tyle jak Ty. Masz tutaj słuszność. Ja raczej wypowiadam się o całości różnego rodzaju specyfików niż o konkretnych.
Loczek pisze:Głupim pomysłem nazywasz zrobienie cyklu z białka, kreatyny, aminokwasów, węglowodanów itd ? Widać 90 % kulturysów amatorów i zawodowców to debile. Dobrze, ze jesteś Ty, który im pokażesz dobrą drogę.
Moje stwierdzenie o głupich pomysłach było raczej w kategoriach żartu. Jednak skoro już podjąłeś ten temat. Nie sprowadzaj do absurdu tego co powiedziałem / napisałem. Nie twierdze, żę nie robią czegoś co im pomaga - albo inaczej daje efekt, bo pomaganie to jednak coś innego. Dla mnie głupie są takie pomysły, ponieważ podchodze do tego czysto amatorsko. Ćwicze dla sprawności a nie po to by nie mieścić się w garnitur, czy do malucha nie móc wejść. Nie rozumiem ludzi, którzy ćwiczą nie po to by byćsprawni, ale po to by być wielcy jak czołg.Po co? Dlaczego? Jak patrze na ten film co wkleiłeś na poczatku to raczej współczuje temu człowiekowi niż gratuluje, czy czuje respekt.

Wróć do „Inne sporty”