AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
goofii
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: goofii » 05 lis 2006, 0:45

No wlasnie mialem sie zabierac do pisanie posta na temat Cassano :P ...

Wedlug mnie to ten wywiad duzo nie zmienia na dzien dzisiejszy. Nie ma tam zadnych konkretow wiec pisanie ze chce przejsc do Romy a tym bardziej mowa o jakims wypozyczneiu z Realu juz w styczniu czy lipcu jest karygodna :twisted: Mnie to wyglada na to ze Antonio chce powoli odbudowac spalony most ktory po sobie zostawil odchodzac z Romy. Nie jest to latwe i jeden wywiad tego nie zmieni, szczegolnie ze wszyscy go teraz podejrzewaja o to ze jest to tylko gadka na pokaz ze se zalatwic dobry klub w razie jak bedzie musial sie zabierac z Realu juz na dobre :lol: I tak decyzja nalezy do Spala ... mimo ze uwazam go za cudotworce ( to co zrobil z Ferrarim po jego poworcie z Evertonu :rydzyk: ) to nie jestem przekonany czy bedzie chcial drugi raz wspolpracowac z Antonio.

A teraz przejdzmy do milszych tematow ( ma nadzieje :pray: )
Roma - Viola 8)
Prawdziwy hit tej kolejki i miejmy nadzieje mecz ktore bedzie prawdziwa uczta pilkarska.
Biorac pod uwage braki Violi ( toni i Santana ) calkiem obiektywnie :] powiem ze wiecej sznas daje Romie ]:->
Troche martwi ze sporo zawodnikow w Romie powraca po kontuzjach i nie jest jeszcze w 100% przygotowana :roll:

Wróć do „Włochy”