FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 05 lis 2006, 14:44

revan pisze:Nie może być tak, że cały ciężar gry spada na Iniestę, który jest fantastycznym zawodnikiem i uwielbiam oglądać go w akcji, ale brakuje mu ognia, żeby pociągnąć drużynę w trudnym momencie.
:shock: Iniescie brakuje ogrania. Nie chce sie zagłebiac zbytnio w statystyki. Wypisujesz bzdury.
revan pisze:Messi E2 Ronaldinho napisał:
antyfootball w wykonaniu Thurama

Eee, możesz rozwinąć o co Ci chodzi?
Wystarczyło ogladac mecz. Zero pewnosci, zero. Zastanawiałem sie dlaczego Frank nie daje mu szans, teraz wiem. Zagrał jeden dobry mecz... chyba z Levskim, pozniej bylo coraz gorzej. Jesli wcozraj zabrakłoby Rafy to nas rozjechali.
revan pisze:Cytat:
zółtko dla Bladej Twarzy

A niby za co? Iniesta nie symulował, był wyraźnie zahaczony i myślę, że sędzia mógł gwizdnąć jedenastkę. W każdym bądź razie ta sytuacja była bardziej oczywista niż te, po których były podyktowane rzuty karne.

Dudu trafil w pilke, a Anders sie poprostu wyłozył, gdyby sedzia chciał to miał podstawy do zółtka.

Kto zagrał zle, only Thuram reszta zagrała dobrze, moze przyzwoicie. Saviola momentami błakał sie po boisku, ale swoje robił. Co wazne i co daje mu przewage nad Eidurem to jednak zgranie z druzyna. Ile wczoraj było zagran z klepki, ile zagrał na skrzydło pilek Saviola. Napewno znacznie wiecej niz Eidur. Dla mnie gra ofensywna wygladała lepiej niz to ma miejsce z Islandczykiem czy Giulym. Eidur mimo, ze mowi sie o nim, ze potrafi grac tyłem do bramki, odegrac nie pokazał tago w zadnym spotkaniu.
Jednak i tak trzeba poszukac dobrego napadziora na przyszły seozn, moze juz w zimie. Saviola odejdzie, mam nadzieje, ze Santi takze, Eto'o pewnie pojedzie na PNA a wizja Eidura moze zbytni nie przekonywac.

PS. se se se mialo byc ognia, a nie ogrania. Brak odpowiedniej koncentracji :oops:
Ostatnio zmieniony 05 lis 2006, 17:46 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”