ja sie calkowice z toba Chłopaczek zgadzam i moje wczesniejsze posty to potwierdzaja tak to jest inny sezon niz inne ale to nie wina pilkarzy tylko dzialczy to jest ich wina bo to nie pilkarze wplatali nas w afere tylko dzialacze i nie mowcie ze Milan jest nie winny bo zanic sie wyroku nie dostaje a dowody jakies tam byly a my nawet nie mamy pojecia jakie.......Galliani o ile sie nie myle dostal wyrok zawieszenia??wiec co on dalej robi??i jak sedziowie maja nie miec kilo w porach jak gwizdza nasz mecz jak ci co sa odpowiedzialni w klubie za ta cala afere dalej u nas pracuja??czego nie wezmiemy przykladu z Juve i zwolnimi tych ktorzy doprowadzili nas do tego calego bagna??
co do Ancelottiego to sam nie wiem zawsze go bronilem i dalej chce to robic i tych wszytkich ktozry go obwiniaja za brak tranferow to dla mnie winna w tej sprawie jest tylko zarzad bo Carlo chcial Oddo a ten gra w Lazio(a jak to juz inna sprawa) chcial Diarre ten gra w Realu i napewno byli inni ktorych chial ale ich nie ma....i jak on ma cos wygrac jak caly czas gramy tym samym skladem i inne kluby maja nas rozpracowanych