Cześć Tiesto. Po pierwsze - nikt Cię tutaj jechał nie będzie. Pytanie jak każde inne._Tiesto_ pisze:Hej...
Chciałem zapytać, moze mnie ktos zjedzie za to pytanie bo niejest ono jakies za madre... Ale wracając, wy tutaj gracie w to często, już pare sezonów, orjentujecie się w tej grze... Tak więc jakiego napastnika byscie polecili na sezon 2007/2008 do Romy... cena do 15-17mln., obojetnie jaki kraj... Z tym ze miałby to być napastnik który strzelił by te 20-25 bramek w sezonie... nie ktoś typu 10 goli i 20 asyst... szukałem sam, ale trudno sie zdecydowac...
Może wy ludzie pomozecie i ktoś da jakiś pomysł? I chodzi mi tez o to że sami mieliscie tego zawodnika w zespole... nie taki co grał gdzie indziej bo wtedy statystyki niekiedy inaczej sie prezentują niz by u nas grał...
Po drugie - w lidze włoskiej z tego co wiem nie sprawdzają się żadni Anglicy, więc nawet nie szukaj.
Polecam Ci tak : Kerlon, Jo, Fred, Vagner Love - to z Brazylii. Nie polecam Adu. Amerykanin się nie sprawdził u mnie w Juve, więc i w Romie będzie słaby.
Słyszałem pochlebne recenzje na temat Hunteelara, możesz sprawdzić Lupoliego. O ile się nie mylę w Romie gra Simonetta. U mnie, kiedy kupiłem go do Barcelony grając wcześniej w Managera, był królem strzelców.