Z obliczeń wyszło mi że jak wygram to da mi to 5 zl więcej, pomyślałem że wartoczeher pisze:A to ziomki ostatnio mnie strofowali, iz puscilem PAO o kursie 1,1 a teraz jaki kursik
Prokom wygrał ale równie dobrze mógł przegrać wygrany mecz, jeszcze 2 minuty więcej i Kijek zamieniłby siekierkę na kijeklisek_chz pisze:Yukasz
Co do twojego kuponu, to obawiałbym się Prokomu, który wygrał w poprzedniej kolejce i teraz będzie chciał wygrać ponownie za wszelką cenę,
Najbardziej obawiam się meczu Badalony która ostatnio przegrała w lidzelisek_chz pisze:Reszta powinna wejść
Też nie znam Jerozolimy ale sam kurs wskazuje że Włochom może być cięzko. Jednak Hapoel to już raczej nie ten sam zespół co kiedyś bo wydaje mi się że kiedyś grali w Eurolidze. Ja sobie odpuściłem ten meczMartinho pisze:Hapoel Jerozolima - Montepaschi Siena
Z drugiej strony zawsze można powiedzieć że mają 0,5 Polaka więcejczeher pisze:2,5 Amerykanina
http://www.ulebcup.com/czeher pisze:Gdzie mozna w miare sledzic wyniki ULEB CUP
Ze strony Euroligi jest odnośnik na ULEB
Jutro, pojutrze i na cały tydzień - wszystko zostało napisane. Chociaż myslę że czeher nie wytrzyma i jeszcze coś tam postawiwloski pisze:Macie może jakieś typy na jutro ?
Dla mnie bombakon2r pisze:Co myślicie ?