Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 07 lis 2006, 20:45

czeher pisze:A to ziomki ostatnio mnie strofowali, iz puscilem PAO o kursie 1,1 a teraz jaki kursik
Z obliczeń wyszło mi że jak wygram to da mi to 5 zl więcej, pomyślałem że warto :P
lisek_chz pisze:Yukasz

Co do twojego kuponu, to obawiałbym się Prokomu, który wygrał w poprzedniej kolejce i teraz będzie chciał wygrać ponownie za wszelką cenę,
Prokom wygrał ale równie dobrze mógł przegrać wygrany mecz, jeszcze 2 minuty więcej i Kijek zamieniłby siekierkę na kijek :lol2: Prokom nie ma szans przeciw jednemu z faworytów Euroligi i chyba najlepszym zespołem grupy, tym bardziej że wysoko przegrało tam TAU.
lisek_chz pisze:Reszta powinna wejść
Najbardziej obawiam się meczu Badalony która ostatnio przegrała w lidze :roll: Ten mecz wybrałem bo chciałem większe AKO :roll:
Martinho pisze:Hapoel Jerozolima - Montepaschi Siena
Też nie znam Jerozolimy ale sam kurs wskazuje że Włochom może być cięzko. Jednak Hapoel to już raczej nie ten sam zespół co kiedyś bo wydaje mi się że kiedyś grali w Eurolidze. Ja sobie odpuściłem ten mecz :roll:
czeher pisze:2,5 Amerykanina
Z drugiej strony zawsze można powiedzieć że mają 0,5 Polaka więcej :lol2:
czeher pisze:Gdzie mozna w miare sledzic wyniki ULEB CUP
http://www.ulebcup.com/
Ze strony Euroligi jest odnośnik na ULEB :smoke:
wloski pisze:Macie może jakieś typy na jutro ?
Jutro, pojutrze i na cały tydzień - wszystko zostało napisane. Chociaż myslę że czeher nie wytrzyma i jeszcze coś tam postawi :rotfl:
kon2r pisze:Co myślicie ?
Dla mnie bomba :P

Wróć do „Bukmacherka”