Czesiek pisał że to pewniak, jestem za bo Lotos nie jest tak dobry jak kiedyś.maciek_88 pisze:Lotos-Jekatierinburg 2 1,55
Choć porażka Maccabi w poprzedniej kolejce była największą niespodzianką (przegrali z Partizanem) to Roma jest ostatnio w nienajlepszej formie - w Eurolidze przegrali ze średniakiem Olympią Lubliana od której odszedł trener a we Włoszach wysoko ze Sieną na wyjeździe. Powinno wejść jednak musisz pamietać że Roma słabym zespołem nie jest i zawsze może zaskoczyć, w końcu to tylko sport, jednak zdziwiłbym się a zarazem ucieszył wygrana gościmaciek_88 pisze:Maccabi-Roma 1 1,25
Z kosza z meczów który wybrałeś w tym może zdarzyć się najwięcej - od wysokiej wygranej Dynamo do niskiej porażki Rosjan. Climamio fatalnie zaczęło sezon i kiedyś musi przyjść czas na poprawę a ostatnio wygrali z rewelacją poprzedniego sezonu - Napoli. Mimo wszytko to Dynamo jest faworytem ale dla mnie jest to mecz podwyższonego ryzyka bo oba zespoły prezentuja raczej zbliżony poziom.maciek_88 pisze:Dinamo- C.Bologna 1 1,30
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję sięmaciek_88 pisze:Sao Paulo - Botafogo 1 1,40
Z kosza men z meczów które wybrałeś nie stawiam żadnego ale przy odrobinie szczęścia będziesz cieszył się z wygranej choć z porażki nie powinieneś być jakoś bardzo zdziwiony