FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 09 lis 2006, 0:51

Barcelona - Badalona 4-0 :P

Co za zwyciestwo, teraz jórz jestem pżekonany, rze wygramy La Liga CL i Copa del Rey :P
Tak na powaznie to porpostu kazdy wie gdzie jest miejsce Barcelony, a gdzie Celty, Getafe, Badalony... Klasowa drużyna potrafi wygrywać ze słabeuszami, bo tkimi sa w/w druzyny grając zawodnikami, którzy z murawa maja do czynienia tylko na treningach. To zadne wytłumaczenie. Dzisiaj Barca zagrała tak jak powinna zagrac z Badalona, spokojnie, wyższośc wyjdzie z czasem. Tak sie stało. Bramki Gio :twisted: Santiego 8) i dwie okazałej piekności Savioli :P Swietnie współpracowały flanki naszej obrony, przynajmniej w pierwszej połowie. Sylvinho i Belletti bez komentarza, poprostu tak maja wygladac w kolejnych meczach. Gio pivot :wink: . Dobrze to nawet wygladało. Po przerwie trzy zmiany Valiente, Crosas i Jeffren. Marca i Jeffrena pamietam z Poznania, ale Crosas to dla mnie nowosc, a wejscie miał znakomite. Saviola słabiutko, do strzelenia pierwszej bramki wyczekiwałem momentu kiedy Frank go zmieni, jednak na koniec strzelil dwie bramki wiec to zmienia obraz jego postawy. Giuly mnie zawiódł poraz kolejny, z kim on chce sie pokazac i spróbowac powalczyc z Messim, skoro nawet z Badalona słabo wyglada. Reszta przyzwoicie...

Wróć do „Hiszpania”