Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post autor: brylancik » 10 lis 2006, 22:22

rkoeman pisze:najlepszy jest tytul wywiadu z diarra : pilka to moje zycie

szkoda ze pilka nie podziela tego zdania bo czasem jak patrze na jego wyprowadzenie pilki badz strzaly z daleka smieje sie dosc mocno Very Happy

essien to wielka klasa. diarra to jak na razie jedynie talent. i to mocno przeplacony talent
Lubie te teksty. W ubiegłym sezonie wszyscy dokładnie to samo mówili o Essienie - że za słaby, że przerelamowany, że przepłacony. Jeśli dla Ciebie Diarra to jedynie talent to nie wypada mi nic innego jak życzyć Ci powodzenia i grzecznie zakończyć dyskusję.

rkoeman pisze:tak. gago was zbawi. tak jak kazdy wynalazek z ameryki pld. juz widze jak posadzi emersona na lawie lub gutiego ktorego kochaja kibice
Chciałem żeby to z Gago było traktowane z lekkim przymrużeniem oka. Capello w końcu się kapnął że nie może grać takimi samymi typami DMa na środku (chodzi mi o to że i Emerson i Diarra są lepsi w "grze bez piłki"). IMHO sto razy lepiej by było jakby na środu obok Diarry (e. Emersona :? ) grał piłkarz taki jak Javi Garcia czy De la Red (a wymarzony to byłby Cesc :P ). Guti puki co prezentuje taką formę że nie widzę opcji żeby go odsunąć od pierwszego składu (e. zmiennik by się przydał ale nie za taką kasę jaką chce Boca). Nie widziałem nigdy Gago w akcji a nie chcę się opierać na kompilacjach ;) tak że nie jestem w stanie stwierdzić czy jest on w stanie grać napozycji drugiego DMa (obok Diarry czy Emersona) ale z tego co czytałem to raczej tak...

Wróć do „Hiszpania”