Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 12 lis 2006, 2:23

brylancik pisze:Szkoda że Matusiak tak bardzo leci na kasę
guru pisze:Bedziesz widzial pakieck... jezeli chodzi o Gargule to macie tam jakies szanse, bo widac chlopak ma chrapke na Wisle. natomiast Matusiak przejdzie do (L)egii, albo wyjedzie za granice
Widzę, że już wszystko załatwione. Moze takze cos Lechowi oddacie :?: Piotra Lecha :P

Nie wiem jak tam stoi sprawa z Matusiakiem, ale z tego co mówił ostatnio Orest prezes oświadczył mu, ze Garguła zostanei napewno. Matusiak dzisiaj dał do zrozumeinia, ze BOT jest takze w grze i sie nie zdziwie jesli zostanie przynajmniej do konca sezonu...

Tydzien temu Matusiak jasno powiedził, ze przyjada pod Wawel po Mistrza Jesieni. Teraz maja go na wyciagniecie dłoni. Dzisiaj wygrali zasłuzenie i to nawet nie podlega zadnej dyskusji. Nie wazne czy strzelili szybko dwie bramki, najwidoczniej ogladali pewien mecz Wisły z Groclinem. BOT chciał na maxa wyciagnac wynik, bo pozniej grajac w osłabieniu wiedzieli, ze moga nie dociagnac wygranej. Jednak to co przez pewien okres drugiej połowy robili z Wiślakami, tego nie widziałem od dawna w pojedynkach Wisły z innymi naszymi ligowcami. Grajac w 10 wygladali na tle Wisły tak jakby ta grała w conajmniej 7 8) Wiadomo pozniej opadli z sił, ale stworzyli sobie swietne sytuacje :arrow: Matusiak i Garguła. Twierdza padła, dzisiaj to raczej był okop. Martwi mnie Zienczuk, dwa lata temu forma reprezentacyjna, teraz raczej grac powinien w rezerwach...

Wróć do „Polska”