Jak by nie było to ta z BOTu podobno niskopłatna nie była.Cris7 pisze:Po pierwsze - gdyby leciał na kasę to wyjechałby już w wakacje, bo ofert miał kilka
W wakacje stwierdził że zostaje w GKSie jeszcze pół rokuCris7 pisze: Po pierwsze - gdyby leciał na kasę to wyjechałby już w wakacje, bo ofert miał kilka
Nie wiem, nie czytałem. Czytałem za to jakiś wywiad z nim w którym mówił że "wschód" nie jest to wprawdzie kierunek jaki sobie wymarzył ale dostał bardzo konkretne oferty i je rozważy.Po drugie to miał już propozycje z Rosji, jednak z nich nie skorzystał, bo jak tłumaczy Rosja nie jest kierunkiem który chciałby obrać.
Muszę przyznać że wyszedł ci dżołkdeltinho pisze:no nie mogę - i to napisał kibic Realu! Laughing Tam grają tylko z przywiązania do barw i z miłości wyssanej z matczynym mlekiem
Jak już napisałem na mistrza zasługuje BOT.A Wisla tak cudownie grala w tej rundzie, ze zasluguje na mistrza Surprised Surprised Surprised
moze pogratulowac Wam wyjazdiwych zwyciestw
I tylko jedną bramkę strzeloną mniej niż Bełchatów. Zobaczymy ale mam głupie przeczucie że Legia moze to odrobićczeher pisze:A swoja droga wiecej wskazuje na to, ze Belchatow bedzie mistrzem jesieni a nie Legia, ktora ma ciezki mecz w Lubinie