Inter Mediolan (zbiorczy)

Angelo
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: Angelo » 12 lis 2006, 22:23

Chciałbym z tego otóż miejsca mocno podziękować a także pogratulować Julio Ricardo Cruzowi znanego także jako El Jardinero uratownia nie poraz pierwszy dupy klubowi o nazwie Inter Mediolan.

Cruz mordo ty moja :P

Edit: A tak na poważnie to trzeba przyznać iż szczęście dopisywało Interowi. Mecz ogólnie zasłużenie wygrany lecz nic nie stało na przeszkodzie aby go przegrać. Ładna bramka Ibrahimovica to chyba jedya rzecz która pozostanie w pamięci po tym spotkaniu. Przy golu Budana wyraźnie spóznił się Materazzi (:?:), a szkoda bo nie była to żadna groźna sytuacja i można było temu zapobiec. Zlatan potrafi tak ładnie załadować bramke z 20 metrów a schrzanić piłke na 5 metrze :roll: Tak czy siak trzy punkty dopisane i patrząc na poprzedni sezon mamy 7 punktów więcej :D

Po meczu nasuwa się wniosek iż Figo już nie ma sił na 90 minut gry :? Okolo 50 minuty człapal po boisku i był bezproduktywny. Mancini powinien wcześniej wprowadzić Solariego. Portugalczyk winien wchodzić na ostatnie 30 minut :arrow: tak jak się ostatnio działo.

Kartka Ibrahimovica bardzo komplikuje sprawe Manciniemu w ataku, Recoba odpoczywa jak to zwykle bywa, Adriano niedawno skończył odpoczywać i nie sądze aby Roberto wpuscił go od początku a pole karne jest za małe dla Crespo i Cruza jednocześnie :P Wydaje mi się iż Mancini będzie grał 5 w pomocy i osamotnionym Crespo na szpicy. Rzecz jasna mozna zaryzykować i wprowadzić Adriano ale nie jestem co do tego przekonany :roll:
Ostatnio zmieniony 13 lis 2006, 7:03 przez Angelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”