FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 12 lis 2006, 23:23

Poziom sędziowania :pogrzeb:
Eidur :pogrzeb:

Real czekał na odpowiedz i ja ma. Ronaldinho i wszystko jasne. Druga juz bramka strzelona głową w sezonie i druga z wolnego, to tak jakby komus pamiec zawodziła i nie pamiętał. Mecz, który bardziej martwi niz cieszy. Kontuzje Messiego i Edmilsona do tego czerwień Motty, to nie oznaki do radosci. Gra takze jeszcze nei wyglada tak jak powinna, inna sprawa, ze w sprawach czysto personalnych nadal jest jeden bład. No przykro mi, ale jak ktos jeszcze raz napisze, ze zaletami Eidura jest technika, gra tylem do bramki, przytrzymanie pilki i rozegranie to uznam go za debila. Zadna z tych zalet nie jest szczegolnei wazna w systemie i filozofii gry Barcelony, co pokazuja kolejne mecze, drugie, to, ze Islandczyk nawet tego nie pokazuje. Jedno dobre zagranie w pierwszej polowie i jedno w drugiej to chyba szczyt mozliwosci, bo wczesniej było przeciez było słabiej... Niestety nie te umiejetnosci i charakter na gre w Dumie Katalonii. Tyle o naszej perełce w Wysp.
To co robił sedzia przy sytuacjii z Motta i bramce Savioli to podsumowanie całego sedziowania w La Liga, osobicie nie pamietam, aby jakis sedzia nie popełnil błedu w ostatnim czasie. To martwi. Mam nadzieje, ze odwołanie bedzie rozpatrzone pozytywnie, a sedziego liniowego juz nie zobacze podczas meczu Barcelony, bo smieje sie z niego cała Hiszpania od lat.
Co do meczu to wreszcie w moich oczach dobrze zagrał Puyol, świetnie Iniesta. Coraz lepiej zaczyna grac Deco i przedewszystkim Ronaldinho. Reszta takze przyzwoicie(nie wliczajac Eidura). Cieszy Ronaldinho i jego wolne, wreszcie przestaja irytowac kazdy sprawia ogromne zagrozenie.
Wracamy na nasze miejsce :arrow: 1 miejsce

Wróć do „Hiszpania”