FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 13 lis 2006, 23:08

Bez przesady... Martwi kontuzja Messiego, bo on pewnie wroci razem z Eto'o. Jednak reszta kontuzjowanych nie ma tak ciezkich kontuzji. Groznie wyglada uraz Savioli, ale 1,5 miesiaca to najgorszy scenariusz, ale pewnie na Werder bedzie gotowy. Xavi i Belletti zagraja moze juz z Mallorca. Edmilson takze nie ma groznej kontuzji. Nie jest zle, patrzac na to co było dwa lata temu. Mamy blisko dwa tygodnie do meczu z wymagajacym przeciwnikiem :arrow: Villarrealem. Tylko jeszcze czerwien Motty zostanie anulowana i bedzie OK.
Niggaz pisze:Dos Santos nie ma paszportu więc grać nie będzie.
Pamietasz sytuacje z Messim, władze PD jasno okresliły wtedy, ze wychowankkowie moga grac bez problemu w pierwszym skałdze nawet nie posiadajac paszportu. Santos jest w takiej sytuacji i bez przeszkod moze grac obecnie w pierwszym zespole. Zawodników Barcy B czy C sie nie zgłąsza do rozgrywek.
Niggaz pisze:Messi E2 Ronaldinho napisał:
jak ktos jeszcze raz napisze, ze zaletami Eidura jest technika, gra tylem do bramki, przytrzymanie pilki i rozegranie to uznam go za debila.

A ja uznam Ciebie za debila jeżeli napiszesz, że to nie jest prawda. To rzeczywiście są zalety Islandczyka. Inna sprawa, że nie sprawdza się u nas jak do tej pory.
Wydaje mi sie, ze napewno zaleta Eidura nie jest technika. Oczywiscie zalezy w jakich kryteriach bedziemy oceniac. Jednak w Chelsea, PSV czy teraz w Barcelonie nie był wybitnie wyszkolonym technicznie zawodnikiem, przynajmniej ja tego nie doszczegłem.
brylancik pisze:Mają jeszcze taką jedną... nie pamiętam jak się nazywa ale to wy powinniście bo całkiem niedawno dostaliście od nich w dupę 2:0... jak sobię przypomnę to dam znać.
:shock: A mnie tyłek nie boli :?: Chyba nie pamietam :?

Wróć do „Hiszpania”