Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 14 lis 2006, 12:04

Loczek pisze:Nie porównuj nad do Milanu. To obraza. Scholes i Giggs powiedzieli, że chcą na Old Trafford zakończyć karierę. Masz coś przeciwko ? Popatrz na swój Inter. Jak u was wygląda średnia wieku ?
Eh... i po co tyle złości? Jeśli chodzi o średnią wieku w Interze to z pewością jest ona niższa niż w ManU, ale nie o to chodzi.

Loczek pisze:W Interze na przełomie lat zmieniło się dużo. A co grają ?
Nie rozumiem Cię. Co wygrał ManU w ostatnich 3 latach? Mogę się mylić, ale wydaje mi się, że nawet FA Cup czy Curling Cup. W lidze oglądaliśmy triumfy Chelsea, a rok temu w LM nie wyszli nawet z grupy. To przy dwóch Pucharach Włoch, dwóch Superpucharach i... (nie chcę tego mówić i nie szczycę się tym, aby było jasne, jednakże faktycznie jest) Mistrzostwo. Więc to faktycznie bieda z nędzą. Aha no i zapomniałem dodać, że 1/4 finału LM to w ostatnich 3 latach minimum Interu.
Ale jak mówiłem, nie o to chodzi. Chodziło mi o to, że brakuje transferów. A wielki klub powinien raz na jakiś czas sprowadzić kogoś spektakularnego. Ostatnim spektakularnym transferem był Beckham, ale on niestety odszedł, a nie przyszedł. Można podpiąć pod to Rooney'a, ale spodziewałem się po nim dużo więcej w tym sezonie.

Wróć do „Anglia”