Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post autor: John Travolta » 14 lis 2006, 20:45

Na szczęście już w styczniu wraca Giuseppe Ciekaw jestem czy dokonał już takich postępów, że będzie pełnoawrtościowym zmiennikiem dla Wayne'a lub Louisa. Szczerze mówiąc nie widziałem chyba żadnego jego spotkania w barwach Srok, więc trudno mi oceniać jego dyspozycję. Wszystko zweryfikuje się, gdy powróci z wypożyczenia. A jak już jestem przy wypożyczeniach, to cieszę się, że Alan chce dochodzić do formy na miejscu, a nie w Cardiff. Smithy jeszcze wszystkich zaskoczy, pokazując jak szybko można wrócić do pełnej dyspozycji.
Rossi nie wraca, przedłuzono wyporzyczenie do konca roku.
Rossi najpierw nie grał prawie wcale, ostatnio dostał pare szans ale cały zespół Newcastle gra żenująco słabo i Rossi tez sie nie wywyzsza.

A co do Smitha to ja mam dziwne przeczucie ze niedługo od nas odejdzie, on nie ma szans na miejsce w pierwszym składzie, a stawiam ze w zime dojdzie do nas nowy napastnik.
Ja uwazam ze lepiej by bylo jakby poszedl do Cardiff, tam mogbly sie odrodzic, Ferguson tez chyba tak chcial, tylko ze Smith sie nie zdecydował, przestraszył sie pewnie ze jak pojdzie to juz nie wróci....

Wróć do „Anglia”