Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 14 lis 2006, 21:59

Fishbone pisze:, Szałachowski koło 70 minuty powinien wejść i "hasać" po swojej prawej zabiegając przeciwników, to zmusi ich do większych błędów. Jestem przekonany, że Polska wygra. Beenhakker ich zmotywuje a "orły" dobrze wiedzą, że jeżeli przegramy to awans się daleko oddali. Belgia jest lepsza niż Finlandia ale jeżeli z lepszą Serbią czy Portugalią graliśmy klasowo to dlaczego Belgię nie pokonać? Mój typ 0:2, Żurawski i Smolarek.

Nie popadajmy w hurra optymizm. Oczywiście jak zwykle jeśli o mnie chodzi to jestem całym sercem za Polską ale mam obawy a uzasadniam je w ten sposób że nie jestem przekonany do tego co nasza reprezentacja ma w głowie. Boje się że jak to sie mówi woda sowoda uderzy im do głów i bedą sie uważać za drugą Brazylie. Nie ma tak łatwo, fajnie by było jeśli jutro zagralibyśmy ładną pilke, podeszli do rywala z recpectem. Chciałbym też żeby myśl o tym że 'jeśli jutro przegramy będzie źle' odbiła sie na naszym zespole ale nie blokująco tylko motywująco.

Boli mnie widok Bąka w tej reprezentacji...dlaczego Dariusz Żuraw nie otrzyma powołania tylko opieramy naszą defensywę na zawodniku ligi katarskiej;/ ?

Leo musi wreszcie wystawić swoją pewną jedenastkę i zakończyć zabawe. Drużyna musi się zgrać a jeśli co mecz będziemy grali innymi zawodnikami to kiepsko to widze...

Ostatno pojawiło się też sporo szumu na temat Wichniarka. Myśle, że mimo dobrej gry w Deutschalnd nie jest on do kadry potrzebny... Co innego jakby swoją forme utrzymał dłużej ( w co szczerze wątpie) Lepiej stawiać na pewniaków, a Wichniarka zaproscić ( Jak sie nie posypie) na jakiś towarzyski mecz.

Przypominam że jutro nie gramy u siebie i będzie trudniej.Pełna mobilizacja, recpekt dla przeciwnika, zero długich piłek na napastnika i 75% tego co pokazaliśmy w meczu z Portugalią, a będzie dobrze. :D

Wróć do „Polska”