Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post autor: guru » 14 lis 2006, 22:35

Loczek pisze:Po ostatnim bardzo kontrowersyjnym transferze Hedmana do Chelsea przez media jak burza przewaliła się wiadomośc o chęci odejścia Szewczenki z Chelsea. Nie dziwi mnie to, gdyż Ukrainiec nie potrafi odnaleźć się w szybkiej lidze angielskiej.

Fakt, ale idzie mu coraz lepiej... Widziales ostatni mecz z Watford? Chociaz brameczki czy jakis tam skrocik? Jak nie to musze Cie powiadomi, ze Sheva ku mojemu zmartwieniu gra coraz lepiej... Opieram sie tu na wspolpracy Shevy z Drogba przy bramkach. Wszystko jest na dobrej drodze ( dla kibocow The Blues bo napewno nie dla kibicow innych Angielskich druzyn)

Loczek pisze:W styczniu do ekipy ma dołączyć Gonzalo Higuain.

:shock: Serio ?! Jak tak to lipa... :cry:

Loczek pisze:Jest synem byłego piłkarza Jorge Higuaina i co ważne- urodził się we Francji (Brest) gdzie grał jego ojciec, dzięki czemu posiada paszport francuski. To z pewnością pomogłoby w uzyskaniu pozwolenia na pracę w Anglii.

Skoro ma paszport Francuski to nie potrzebuje pozwolenia :D

Martin Pellegrino pisze:Po mału ManU robi się takim angielskim Milanem. Może nie na taką skalę, ale podobieństwa są znaczne. Rozumiem, że klub nie chce się pozbywać zasłużonych zawodników takich jak Scholes, Giggs czy Solskjaer, ale, z całym szacunkiem dla wspomnianych zawodników, nie grają już takiej piłki jak kiedyś.

:shock: :shock: :shock: :shock: Wszyscy graja powyzej oczekiwan (takie jest moje odczucie) zwlaszcza Scholes. Poza tym nie jest az taki stary... Solskjaer ma kontujze. Przed kontuzja prezentowal sie bardzo dobrze. Chyba teraz nie zawadza?

Martin Pellegrino pisze:Owszem zdarzają im się dobre i bardzo dobre spotkania, ale ile jeszcze?

Wow, ale problem... Skoro Giggs i Scholes jeszcze graja to MU nie potrzebuje pilkarzy na ich pozyzje. Jak zakoncza kariere, Szkot kupi kogos. Boje sie, ze na lewe skrzydlo przejdzie Ronaldo a na prawe,Ferguson kupi Lennona :roll:

Rossi pisze:Za to Arsenal młodnieje Smile
Tez sie ciesze. Denilson zostal powolany do pierwszej Reprezentacji Brazylii :o Conolly, pilkarz rezerw trenowal z pierwsze Rep. Anglii :o Przypomne, ze ma 19 lat :o
Martin Pellegrino pisze:No i do tego należy dodać niezbyt agresywną politykę transferową tzn więcej zawodników odeszło niż zostało sprowadzonych i wcześniej czy później skład będzie trzeba zmienić.
Martin Pellegrino pisze:Chodziło mi o to, że brakuje transferów. A wielki klub powinien raz na jakiś czas sprowadzić kogoś spektakularnego. Ostatnim spektakularnym transferem był Beckham, ale on niestety odszedł, a nie przyszedł.

:zgon: Kogo obchodza spektakularne transfery? Nie wiedzialem, ze to cechuje wielkie kluby :think: Dodam jeszcze, ze Carrick przybyl do MU tego lata za nie mala kwote :wink:

Wróć do „Anglia”